28.sep.2009

Jeg får straks besøk, men tenkte jeg skulle skynde meg å skrible ned noen ord her først!

Vi har hatt en fin helg med småsnuppene våre, selv om lille Saga har slitt med mageknip, stakkars. Natt til i går sov vi nesten ingenting, men hun har vært en drøm i natt da. Og Vilja måtte vi jaggu vekke klokken 9 i morges, hun har blitt en syvsover!! ..tante (som bor i Gøteborg) og mormor har vært hos mamma i helgen, så jeg og jentene har vært der og kost oss - og i går fikk vi deilig laksemiddag hos Roys foreldre. 

Klokken 12.30 skal vi på barneortopedisk med Saga igjen. Vet ikke om gipsen skal av for godt, eller om hun skal få ny.. Håper hun blir kvitt den i dag, så hun kan få seg et deilig bad! Gipsen går jo hele veien opp til låret, så hun har ikke fått badet seg - det som er så deilig! ♥

Har dere sett denne siden, forresten? De har masse lekre sko, og de koster jo omtrent ingenting!! :D Frakten koster litt da, men hey, det blir billig allikevel! (Rop ut om noen vil bestille sammen med meg, money saved!) Jeg har funnet meg i hvert fall to par sko jeg skal bestille meg! ..bestilte en pakke fra Nelly i går også, håper den kommer fort! En deilig parkas, en enda deiligere tunika & en tøff lue til Viljamor.

Kommentarer:
Postet av: Theri

Mye fine sko på den siden ja. Ta en titt på gojane.com også da. :) Jeg bestiller litt derfra fra tid til annen. :) Billig billiig.

18.okt.2009 @ 14:55
URL: http://theriblog.com
Postet av: rodstilk

Theri: Oh no, fristelser!! :p

18.okt.2009 @ 14:58
URL: http://rodstilk.abcblogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11666675
Blogglisten