14.sep.2009

Én uke igjen! ♥ Jeg håper, håper, håper jeg slipper å vente så mye lengre nå - jeg har så lyst til å møte lillebaby! Er så spent på hvordan hun ser ut, hvordan hun er.. Er hun like våken og pigg som Vilja, eller er hun en sovejente? Ligner hun på Vilja? Ligner hun på meg, eller Roy? Eller begge? ..her er Vilja fem dager gammel, og er straks klar for avreise fra sykehuset. Se så nydelig hun var! 
vilja 141

Jeg skulle ha ryddet og ordnet litt her, men jeg er så tiltaksløs. Bekkenet verker verre enn verst, kjenner ut som noen har slått meg med hammer rett i skambeinet. Au! :( Det tar heldigvis ikke så lang tid å rydde opp her da, det bare ser så fryktelig rotete ut. Det er stort sett bare leker som må slenges oppi lekekassa.. Vilja elsker å slenge utover, hehe!

Neeii.. Nå skal jeg lage meg noe å spise! Ha en fin kveld alle! :)

Kommentarer:
Postet av: Malin ☆

ååh! kanskje det bli en valgnattbebis? håphåphåp! DET GLEDES!

14.sep.2009 @ 20:09
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Cathrine & Mathea

Hun kommer jo på fredag har jeg sagt... du kjenner sikkert itt på torsdagen.. men klokka går iallefall over 00 på natten før lillebaby kommer.. så bare ordne med barnevakt osv allerede nå ;O)

Wiii.. eller så kan du spise litt av vår supersterke wasabi som marte gjorde.. da setter det fart på ting! Det er steeeeerkt!

Vi gleder oss sånn Linnis!!!! <3

14.sep.2009 @ 20:30
Postet av: Isabel

Masse lykke til!

14.sep.2009 @ 20:36
URL: http://epochcoda.com
Postet av: rodstilk

Cathrine: Haha, du skulle smakt fødewoken min i fjor. Ohlala! ;p Det er lenge til fredag, jeg vil føde nåååå!

14.sep.2009 @ 21:01
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Bad Brunette

Ja nå kan det vel skje hvert øyeblikk:) Blir spennende. Gleder meg på dine vegne. Du har jo en så nydelig datter fra før av, og får sikkert en like nydelig til! Masse lykke til hvertfall...

sv: Ja, har lest at barnet ofte foretrekker froskestillingen i begynnelsen siden det likner på hvordan han/hun ligger i magen;) Hadde lyst på Meitai jeg også, men mannen min skal bære mest og han vil ha bæresele. Men tror jeg skal kjøpe et sjal som jeg kunne få veldig billig av en venninne... Vet jo ikke hvor gammel babyen er før vi begynner å bære den sånn, men tenkte det var en fin måte for far og barn og knytte bånd:)

16.sep.2009 @ 10:14
URL: http://camillamaries.blogg.no/
Postet av: rodstilk

Bad Brunette: Aah.. Jeg kjøpte en "pappavennlig" mei tai, og samboeren min har brukt den masse. :D Har et sjal jeg også, moby wrap, men det kjøpte jeg nå nettopp, så har ikke brukt det til nyfødt.. Men det funker å bære storesøster i, og jeg gleder meg til å pakke inn lillesøster i det, hihi!

16.sep.2009 @ 19:02
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11332612
Blogglisten