30.aug.2009

Parykkfesten i går var veldig trivelig. Nå dro vi hjem ganske tidlig da, for vi var oppe med Vilja klokken seks i går, og jeg skal ikke skryte på meg å være partyløve når det kun er tre uker igjen til termin, hehe. Men, vi fikk i hvert fall i oss god mat, og fnist litt av alle de rare parykkene. Sånn så vi ut;
p1030063
(Det ser visst ut som jeg har verdens lengste overkropp. Kanskje jeg har det?! Og som dere ser, Roy fikk ikke tak i seg annen parykk.. Djeez.)

Verdens teiteste nabo fortsatte festen som hadde vart siden fredag i natt, og jeg har aldri før hatt så lyst til å hamre løs på noens kneskåler før. Er det så vanskelig å skjønne at fester egner seg best inne når det er midt på natta? Naboen liker seg nemlig ute på verandaen. ..med musikk på full guffe. ..og han er snart 50. Hei hurra! Jeg ringte politiet, og ti minutter senere var det stilt. Puh. Jeg er høygravid og ikke til å kødde med, og når de klarer å vekke Vilja.. DA! 

Kommentarer:
Postet av: Drea

Jeg skjønner GODT at du ringte poolitiet. Noe så irriterende! Ahrg, kjenner jeg blir litt sint jeg også! :b

30.aug.2009 @ 20:25
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Hehe! ;p Det var tredje helgen med fest på rad nå, så nå var det nok! ..i sommer fikk de politiet på besøk, så de lærer tydeligvis aldri. Makan!

30.aug.2009 @ 20:28
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av:

Likte bloggen din.Kjønner du ble sint på nabon ja. Du gjorde det rette når du ringte politiet :)

31.aug.2009 @ 00:23
Postet av: Malin ☆

Drittnabo! Meeen, dåkker va veldig fin altså.

31.aug.2009 @ 17:41
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/11005637
Blogglisten