27.aug.2009

Jeg vurderer å konfiskere mitt eget visakort. Det lukter svidd av det, jo! Jeg var innom Nøstebarn for å bytte et par sokker i dag, og kom ut igjen 980 kroner fattigere. Og jeg som handlet varer fra dem for 1005 kroner på søndag.. Neida, sååå. Småjentene mine har i hvert fall fine og varme klær! ;p

I dag har jeg vært på kafé og truffet tre herlige jenter & lille baby Adrian. ♥ Det har begynt å gå opp for meg at lillesøster snart kommer, og jeg gleder meg så masse at jeg får helt vondt i magen! Baby, baby, baby! Det er bare 25 dager igjen til termin nå, men jeg håper jeg slipper å vente sååå lenge. Jeg føler Moder Jord skylder meg fem dager, ettersom Vilja kom fem dager på overtid, hehe. Vært kjekt! 

Vi trodde Vilja hadde fått seg sin første "barnehagesykdom" i forrigårs forresten, for det ene øyet hennes verket og verket.. Men, i dag hadde det heldigvis gitt seg, så det var nok ikke øyekatarr allikevel. Flaks! Legger ved et bilde av Viljamor hengende i mei taien på pappas rygg, på vei hjem fra barnehagen. Hun er så god!! ♥

dsc00986

Kommentarer:
Postet av: Malin ☆

ÅÅh, æ glede mæ sååånn! Veit at bare familie og nærmeste venna ska kom på sykehuset, men faen heller.. Æ BLI JO BUNNPRISTANTE DA! Tar med mæ Neiters, så vær forberedt!!

28.aug.2009 @ 01:15
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: rodstilk

Hihi! Du skulle gjerne ha fått komme, Malinski - men pga. svineinfluensaen er det bare søsken og besteforeldre som får komme på besøk! :/ Jeg som hadde gledet meg sånn til sykehusbesøk denne gangen.. Var jo bare besteforeldrene som fikk komme sist også, ettersom Vilja lå på intensiven. Møkk!

28.aug.2009 @ 20:26
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: beckymams

Så utroli fint bilde av Vilja din. Ho va sååå nydeli der ho satt/hang. Så skikkeli behageli ut for ho å. =)

29.aug.2009 @ 23:30
URL: http://beckymams.blogg.no
Postet av: rodstilk

Beckymams: Ja, der koser hun seg! :)

30.aug.2009 @ 09:03
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10956978
Blogglisten