24.aug.2009

I går kveld la jeg meg tidlig, sammen med dataen. Jeg var så smart at jeg tok med meg visakortet også, så jeg fikk svidd av litt penger før jeg forsvant inn i drømmeland. Denne stelleveska er snart på vei til meg, i tillegg til et lass med fine ullklær til lillesøster fra Nøstebarn. Vilja er jo født i juni, så mye av småttisklærne vi har er sommerklær - da har jeg en unnskyldning til å shoppe litt! ♥

Vilja våknet seks i morges, så hun ble levert i barnehagen til frokost klokken åtte. Jeg er alt for tjukk og sover ikke så godt om nettene, så jeg har sovet tre timer i formiddag, hihi. Har fått ryddet ferdig badet, merket alle buksene og genserne til Vilja med navnelapper, og funnet fram litt mer babyklær, så jeg har jo fått gjort litt også. Ringt NAV har jeg og, de er en gjeng med surrehuer!!

Nei, nå skal jeg tusle for å hente Vilja i barnehagen. Må bare se meg for for drive by-shooters, det har vi nemlig hatt i nabolaget i dag. En bil med ungdommer kom i full fart, stoppet utenfor og skjøt (!) på postkassene våre, og kjørte videre i like full fart som de kom. Hva for en hobby er det da?!

Kommentarer:
Postet av: eirinskog- mitt liv i et nøtteskall

Hm, ok, det har fortsatt ikke gått opp noen lys for meg! Åh, det er så kjedelig når ikke heelt klarer å plassere et fjes!

24.aug.2009 @ 15:12
URL: http://eirinskog.blogg.no
Postet av: eirinskog- mitt liv i et nøtteskall

Forresten, for en gjeng med idioter de der ungdommene du skrev om:-O

24.aug.2009 @ 15:15
URL: http://eirinskog.blogg.no
Postet av: Jass

Heimdal-Ghetto..l.;)

24.aug.2009 @ 21:30

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10893510
Blogglisten