19.aug.2009

Jeg fikk svidd av masse penger i går! Me like! Jeg har shoppet alt for masse i det siste, men det er i hvert fall ting Vilja trenger. I går kjøpte jeg en fleecedress, ulldress, ullue, jakke, et ekstra par regnvotter, to joggebukser, et Hello Kitty-sett, to sengesett og.. Hm, kommer ikke på mer! Dro fram rettetanga da jeg kom hjem, og fikk på strykelapper på alt. Tips; rettetang funker like fint som strykejern til å feste på navnelapper på klærne! 

Vilja har vært hjemme fra barnehagen i dag, for vi har hatt besøk av hennes søte venninne Mathea, og mamman hennes. ♥ De små prinsessene fikk lekt og herjet litt, og vi mammaene fikk skravlet. I morgen skal jeg på barselsbesøk til Marte (se innlegg lengre ned), og jeg gleder meg sååå! Skal på svangerskapskontroll også, forresten. Den er jeg spent på. Jeg har på følelsen at lillesøster ikke ligger som hun skal der inne. Vi får se!

Bekkenløsningen min er plutselig tilbake, og det får fullt. Jeg har ¨vondt!! Håper det går over, jeg har ikke noe lyst til å gå sånn i fem uker til. Det gjør vondt å sitte, vondt å gå, vondt å bøye seg.. 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10811264
Blogglisten