13.aug.2009

I dag er jeg 34+5 uker på vei, dvs. at jeg er høygravid fra og med i går! Enn det! Jeg synes at jeg nettopp sto fnisende på badet med en graviditetstest som lyste "GRAVID", jeg. :) Det meste er klart til lillesøster nå, men hun kan godt vente til rundt termin med å komme - jeg har det aaabsolutt ikke travelt. Som sagt stortrives jeg med struttemagen! ♥ Neste uke tenkte jeg å begynne å grave fram nyfødtklærne til Vilja. Det er så rart, de er jo bittesmå! Det er som de sier, man glemmer virkelig hvor små de en gang har vært. Lille nurket, nå er hun stor og flink jente på 14 måneder! 

Vilja bestemte seg for at det var morgen klokken seks i dag, så da tenkte jeg at hun kunne få prøve å være med på frokosten i barnehagen. Jeg har krøpet tilbake i senga, og skal prøve å få meg et par timer til med søvn. Det er deilig å ha mulighet til å slappe av litt om dagene, men jeg kjenner at det er rart å være uten Vilja. Hun er jo "alltid" her! 

p1030008


Kommentarer:
Postet av: englemammaogalenemor

takk for tipse:) drikker jo veldig mye vann , men får nok drikke mer da:) nydelig datter du har og lykke til videre med sv :-)

13.aug.2009 @ 12:19
URL: http://adrianasin.blogg.no
Postet av: Drea

Sååå fin mage! :D Du har helt rett, man glemmer hvor små de har vært. Jeg så på en bitteliten kjole Vilja hadde på seg da hun var nyfødt, og den er LIIIIITEN! Jeg skjønner ikke at hun har brukt den! :b Aw, jeg blir nesten litt sentimental...

13.aug.2009 @ 19:25
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Malin

Fine tjukkebolla

14.aug.2009 @ 22:27
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: marita

Så nydelig mage du har :):)

17.aug.2009 @ 22:46
URL: http://fortryllande.blogg.no/
Postet av: Siv Lene

sv: Skulle ønske jeg ikke var lei ennå heller, kan jo fort bli 6 uker til å vente. Vet også at jeg kommer til å savne både mage og spark etterpå, halsbrann og kynnere glemmer man jo fort;)

18.aug.2009 @ 12:09
URL: http://supersivi.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10668035
Blogglisten