10.aug.2009

Det var sårt å levere Vilja i barnehagen i dag. Hun klamret seg fast i meg, og da hun skulle vinke i vinduet dukket nedovermunnen opp. Huff! Heldigvis hadde det gått fort over, og hun hadde kost seg masse resten av dagen - med sandkassa og bærplukking. Jeg er glad jeg har mulighet til å ha henne der korte dager foreløpig. Hun er der bare i kjernetida nå, fra 9.30 - 14.00. Da sover hun jo to timer også, så det blir ikke mange timene borte fra mamma. Heldigvis!

Etter at vi hadde lekt litt her hjemme, og spist middag (I ♥ moussaka) dro vi en tur i bassenget! Hihi, herlige Vilja fikk latterkrampe idet vi gikk uti vannet. Hun er så god! Nå sover hun søtt i senga si, utslitt etter en fin dag. Hun er så vakker når hun sover..

p1020985

I morgen skal jeg prøve å få unna litt ærend imens Vilja er i barnehagen. Tre pakker skal hentes på postkontoret, terminbekreftelse skal hentes hos legen, søknad om utsatt studieplass skal sendes HiST, og jeg må innom jobb for å ordne et skjema om permisjon. Også må jeg nesten rekke å ta meg en formiddagsdupp også! Det er jo rene luksusen å ha tid og mulighet til det!

Jeg ble forresten jævlig sint når jeg leste denne artikkelen istad. Hvor idiot går det an å bli da?

Kommentarer:
Postet av: Annelise Beck

SV - Takk ^^

Postet av: Annelise Beck

SV - Tusen takk :)

10.aug.2009 @ 20:42
URL: http://annelisebeck.blogg.no
Postet av: Drea

Hihi, for et søtt bilde! :D

10.aug.2009 @ 21:40
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Charlotte

naw, for en herlig liten jente du har :)

11.aug.2009 @ 16:08
URL: http://www.ostertag.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10611727
Blogglisten