07.aug.2009

Nå har jeg akkurat levert prinsessa i barnehagen, etter en veldig koselig morgenstund her hjemme. Roy er bortreist, så jeg og Vilja er alene hjemme til i morgen. Savner kjæresten, men vi koser oss vi, altså! ♥ Det hadde gått veldig fint med Vilja i barnehagen i går, så håper det går bra i dag også. Hun var litt lei seg da jeg dro i dag, men gråt ikke.. Men, det var nok til at jeg hadde dårlig samvittighet hele veien hjem. Regner med de har kommet seg ut nå, så da er jeg vel forlengst glemt. Vilja digger sandkassa!

Til dere mammaer og gravide som leser her, så tenkte jeg at jeg skulle dele en link om bilsikring. Det er så utrolig viktig, men jeg tror at mange ikke vet så mye om det som de skulle ha gjort. At et bilsete er godkjent betyr ikke at det er bra, og et bilsete som var best i test for ti år siden er slett ikke noe du bør bruke nå! Ta en titt her, det er en tråd på Babyverdens forum, hvor brukeren "Helene harefrøken" deler det hun kan. Hun har forresten en veldig bra blogg om bilsikring, ta en titt på den også! 

Nå skal jeg hive meg i dusjen, og så håper jeg at får med meg noen på stranda! Det er SÅ varmt! Ha en fin dag alle sammen! :)

Kommentarer:
Postet av: I r l i n

Hei der! Jeg har en utfordring til deg og den fine bloggen din igjen! :D Bare hvis du har lyst til å ta den da :) (trenger jo ikke ta den med en gang). Utfordringen er:*Gå inn på mobilen din*Gå inn på telefonlista*Bla ned til 10.person ELLER 24.person på lista, bruk den personens forbokstav og skriv om en person som begynner på samme bokstav. Gjerne med bilde av personen. (det kan være alt fra bekjente til kjendiser). Du kan også skrive om den personen du blar deg ned til.*Dersom du ikke har mobil kan du bruke kontaker på msn eller bruke alfabetet.Dersom du vil ta utfordringen så håper jeg du sier ifra til meg sån at jeg kan komme tilbake og lese og kommentere innlegget ditt :) Ønsker deg en kjempefin dag!

07.aug.2009 @ 09:49
URL: http://irlins.blogg.no
Postet av: Oglo

Fin blogg:)

07.aug.2009 @ 11:44
URL: http://oglo.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10544136
Blogglisten