22.jul.2009

Jeg håper jeg skremte livskiten utav den vepsen jeg tråkket på sist onsdag, og at den LED etterpå, for jeg lider nå! Det klør så intenst at jeg flere ganger iløpet av dagen og gårsdagen har vurdert å skjære av meg foten. Jeg er rød og hoven et stort område rundt stikket, og synes det er på tide at det går over snart!! Jeg skal aldri gå barfot i gresset noen gang igjen.

Søteste Vilja står ved stuebordet og blar i "Den store svangerskapsboken". Hun er så lærevillig den jenta, leser alt om fødsel og smertelindring nå. Riktignok opp ned, men det går vel for det samme. Man kan da ta inn informasjon den veien også. Jeg tror forresten hun holder på å få sine første tenner! På tide, kan du si - hun er 13,5 mnd. (AAW, nå fikk babyen i svangerskapsboken en NUSS av Vilja! ♥) Hun har ikke lyst til å la meg verken se eller kjenne, men jeg trooor det er noe på gang. At hun i tillegg er litt slapp i dag, kan kanskje ha sammenheng med det. Jeg venter i spenning!


Kommentarer:
Postet av: Malin ☆

Haha, ser for mæ at hu nusse boka. SØTEST!

22.jul.2009 @ 16:45
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
Postet av: Eirin

Jeg trodde du hadde tråkket på en Espen og skjønte ingenting.. hahahah!

22.jul.2009 @ 17:58
URL: http://anantharika.wordpress.com/
Postet av: rodstilk

Eirin: HAHA!!!! :D

22.jul.2009 @ 18:15
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Drea

Hihi, så rart at hun ikke har fått tenner enda altså! :D Vilja (mi) si tann har jo blitt stooor nå! Ganske stor i alle fall. Så stor at den vises godt på bilder, hihi! :D

22.jul.2009 @ 20:53
URL: http://drea.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10222150
Blogglisten