20.jul.2009

I dag var det gøy å hente posten! Fikk moby wrapen som jeg kjøpte her om dagen, og den egendesignede almanakken som jeg har ventet på! Jeg elsker de begge to! ♥ Jeg er en sucker etter kalendere og ark og penner og system og lister og.. ja, you name it. Freakshow!

(NB! Nå kommer det endeløst med babyutstyrsnakk, så de som ikke bryr seg om det kan hoppe til neste avsnitt.) Huset er forresten fullt av bæretøy og vogner nå. Vilja har en beige TFK joggster twist, en  rød carena easy (trille) og en gammel, blå simo sportsvogn som hun skal ha som sovevogn i barnehagen. TFK'en skal vi kjøpe bagdel til nå, så den får lillesøster ta over. Til turer med begge to har vi en brun easywalker duo med hardbag til lillesøster.  Av bæretøy har jeg en babyhawk mei tai, en peanut shell lommeslynge, og siste tilskudd; moby wrap'en. Mei taien har vi brukt massevis til Vilja, og peanut shellen ble godt brukt den også. Nå gleder jeg meg til å bære i sjal! (Lyser det vogn-/bæretøydilla av meg nå? Hihi!)

Nå skal jeg lage meg en deilig salat! Jeg har så sinnsykt lyst på fetaost, og føler det blir litt vel overdrevet og spise kun det, så jeg får vel slenge den oppi en salat. Men for all del, salat er godt det! Ha en fin kveld, alle!

Kommentarer:
Postet av: Camilla - blir mamma til sommeren <3

Er fint å ha mye å velge mellom i barneutstyr!

20.jul.2009 @ 19:46
URL: http://kam0milla.blogg.no
Postet av: rodstilk

Ja, helt enig! Hihi!

20.jul.2009 @ 20:10
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Kathleen

Denne almanakken har jeg også! Jeg elsker den! :D

24.jul.2009 @ 18:17
URL: http://matheo.me

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10185674
Blogglisten