18.jul.2009

Åå, jeg er så letta nå! Jeg trodde jeg måtte gå resten av helgen og grue meg for svaret fra samordna opptak, men så kom det nå! ..og jeg kom inn på 1. valget mitt; vernepleie på HiST! Jeg skal søke permisjon for dette skoleåret da, så jeg er ikke tilbake på skolebenken før til neste år. Men da har jeg i hvert fall en studieplass som venter på meg! YES! 

Kommentarer:
Postet av: Drea

Gratulerer! :D

18.jul.2009 @ 21:13
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Marthe

Hei :) Jeg venter også barn 21.sept 09, en gutt riktignok :) Jeg har også søkt og kommet inn på høyskole, og sendt søknad for å få den utsatt et år, og når jeg mailet skolen ang fremgangsmåte, nevnte de på at jeg måtte fortsatt søke som vanlig til våren igjen! (Ikke det at jeg skjønner poenget med å søke om permisjon et år, for så å måtte søke på nytt!! Lettere irritert pga det) Ville bare nevne det for deg, ikke sikkert at det gjelder din skole, men du kan jo ha det i bakhodet :) Ønsker deg lykke til med resten av svangerskapet, og fødselen :)

13.aug.2009 @ 21:47
Postet av: rodstilk

Ah! :)Er du sikker på at du har fått rett info? Det er jo ikke noe vits i å søke om reservert studieplass om man uansett må søke igjen. Da er det jo bortkastet da.. Jeg ville ha forhørt meg en gang til om jeg var deg! :)Lykke til du også!

13.aug.2009 @ 21:50
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10141994
Blogglisten