30.jun.2009

Jeg må si jeg synes det er ufattelig sløvt av ellos.no og være mongo når jeg skal bestille meg varer!!! Her har jeg fylt opp handlekurven, men får ikke til å gjennomføre bestillinga. "Prøv igjen senere." Ja, men nå har det seg sånn kjære ellos, at jeg prøver igjen senere NÅ jeg, for da jeg skulle registrere meg i går, så var visst adressen min ugyldig. Javel? Nå gir jeg snart opp! Hadde det bare ikke vært for at jeg har såååå lyst på de skoa. Og den buksa. Og det armbåndet. Ja, du skjønner. 


ellos

(Sett til Vilja, cardigan, armbånd, sneakers, pumps og mammabukse.)


Vi har bare kost oss i sola de siste dagene. I dag har det vært ganske overskyet, men rundt 24 grader. Tordnet og lynet noe voldsomt i 17-tida. Jeg er litt redd lynet. Sånn i utgangspunktet hadde vi egentlig tenkt oss til Sverige i morgen, men det ser ut til at vi er uten bil. Alle bilene (les: vår bil, svigers bil og brors bil) har bestemt seg for å ta ferie. Sådeeet. Nå skal jeg lage meg en deilig salat, og forsøke å få den hersens bestillinga igjennom!

Kommentarer:
Postet av: Eirin

ellos fucker med meg også. Det sparte meg dog for å handle for over 1000 kroner her ei natt jeg ikke fikk sove... Dessuten er adressen min feil og det går ikke an å endre den!

30.jun.2009 @ 21:14
URL: http://anantharika.wordpress.com/
Postet av: rodstilk

Så teit!! Skulle tro det var en del som bestiller der, slik at de følger med at siden fungerer??? Pakken min (det gikk til slutt, men kun som postoppkrav) blir visst sendt til et postkontor 13 min med bil herfra. Just great.

30.jun.2009 @ 22:11
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Marianne

Har funket fint for meg og jeg har vært veldig fornøyd :)

03.jul.2009 @ 22:20
URL: http://ma-wa.blogspot.com
Postet av: Regine

Så dumt at det bare blei tull då.. mister ein del kunder på sånt! =/elsker dei svarte skoa, stilige!

04.jul.2009 @ 19:24
URL: http://reginef.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9809738
Blogglisten