25.jun.2009

Jeg klarte å bli så jævlig solbrent i går. Jeg mener, SKIKKELIG solbrent! Jeg er knallrød på skuldrene, nedover armene og på brystet. Jeg ser seriøst ikke ut. Så i dag har jeg nytt sola i skyggen. Det svir! 

Jeg og Vilja var på Lade (ved sjøen) fra 10 til 15 med våre herlige permisjonsvenner, og ettermiddagen tilbragte vi hos svigers på grilling. Ute ved sjøen blåste det sånn, at vi tenkte ikke på at sola tok. Men det gjorde den jaggu! Barna slapp heldigvis unna med litt røde neser, men vi mødrene er rimelig lekre i dag. Er det mulig..

Uansett! Som dere skjønner har sommeren kommet for fullt her. Og det er SÅ deilig! Vilja har plasket i bassenget sitt i hele dag, riktig storkost seg! Vi har svær veranda, men dessverre ikke plen, så vi tok en tur til pappa i ettermiddag for å løpe litt på plenen der.. Det gikk jo ikke an å gå på verandaen her, det brant under føttene. (Note to self: Vilja trenger sandaler!)

dsc00881

Nå har jeg akkurat spist salatrestene fra middagen, og skal kose meg med den siste utgaven av Woman som kom i posten i dag. Skulle ønske jeg hadde reker..

Kommentarer:
Postet av: Fred

HAHA, FOR EN SUPERDUPER KLABB DU E SOM KLARE Å BLI SOLBRENT!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHH!!!!

27.jun.2009 @ 00:37
Postet av: rodstilk

Kjære bror, det er ikke pent å rope.

29.jun.2009 @ 21:44
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9722416
Blogglisten