23.jun.2009

I dag har jeg vært på svangerskapskontroll hos jordmor. Vekta er fin, blodtrykk er fint, blodprosent er fin (dog er jernlagerene mine snart tomme, så jeg går på jerntilskudd) og fosterlyden er fin. Jeg hadde utslag på leukocytter da, som kan bety at jeg har urinveisinfeksjon, så jeg skal en svipptur innom legen i morgen for å sjekke en ny urinprøve. Ellers håper jeg at lillesøster fortsatt har god plass å turne på, for hun sitter på rumpa. Den luringen! Det har sparket på samme plass en stund, så jeg håper ikke hun har funnet sin favorittstilling. Kjenner jeg får vondt bare av å tenke på en eventuelt setefødsel. Neineinei - hun får snu seg!

Etter kontrollen, var jeg på en shoppingrunde i byen med ei venninne. Jeg hadde med visakortet som er fullt av penger, men fant absolutt ingenting (bortsett fra to pysjamaser til Vilja). Rart det der, at man aldri finner noe når man har masse penger å bruke. Jeg handlet litt på nett i går da, fra balsam.no. Jeg har ikke sammenlignet prisene med andre steder, men synes ikke det var så dyrt - og det var gratis frakt også (ved bestillinger over 500 kr). :)

hr
Ellers har jeg lagt min elsk på et par nike shox, som jeg har designet selv på nike.com. De er ganske dyre da (ca. 2000 kr. m/ frakt og moms), så jeg vurderer saken litt. Men jeg fortjener et par superbehagelig joggesko, gjør jeg ikke?


Kommentarer:
Postet av: Drea

Joggesko må man ha! Jeg vil også ha et nytt par, for NÅ skal jeg begynne å trene snart. Hihi! :D

23.jun.2009 @ 21:46
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Ja, det må man! Jeg må bare overbevise meg selv om at jeg trenger et _så_ dyrt par. ;p

23.jun.2009 @ 22:00
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Crem

Vil anbefale å kjøpe hårprodukter på feelunique.com :)fri frakt, ergo kan du bestille i så mange pakker du vil .. Bare hold det under 200,- så :)Bestiller selv Joico Body Luxe Thickening Shampoo/Balsam derfra, og er superfornøyd! Prisene er veldig bra!

23.jun.2009 @ 22:41
Postet av: rodstilk

Tusen takk for tips, Crem! :)

24.jun.2009 @ 07:58
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9683860
Blogglisten