18.jun.2009

Jeg har blitt en kakemons. Nå sitter jeg og blar igjennom fristende oppskrifter på Det Søte Liv ♥, og skulle ønske jeg kunne bake. Eller kanskje jeg kan det? Jeg har egentlig ikke prøvd annet enn 1-2-3 kaker, og de blir jo sabla gode - men jeg kan kanskje ikke ta på meg æren for det? Uansett. Hvem som helst er velkommen til å komme med en Oreokake på døren min anytime. For to uker siden var jeg så heldig at Roys kusine kom med marengskake i anledning Viljas bursdag. Gjett om jeg koste meg den kvelden, med hele kakefatet i fanget!

I går var det endelig finvær i Trøndelagen, men nå har det dratt sin vei igjen. Global oppvarming meg i r**a. Det er surt ute, og sola er long gone. Er det ikke meningen at vi skal kose oss på stranden nå? Jeg har siklet på sydenturer, men fant ikke noe til en nogenlunde ok pris før i august, og da er det akkurat i grenseland at jeg får lov til å fly (pga. graviditeten), og sikkert best å holde seg i Norden om ikke annet. Vi har snakket såvidt om Gøteborgtur, men det er ikke bare-bare å reise noen plass med en aktiv ettåring. Det kunne evt. vært en mulighet å kjøre på natta..? Vi må snakke litt om det. :)

Jeg var redd lillesøster aldri skulle få seg noe navn, men nå får jeg bestemme helt selv, og da er navnet klart. ..dessverre har jeg ikke tenkt å røpe det før Lille finner veien ut, om tre måneder. Enn det, bare tre måneder! Tiden flyr virkelig.
(EDIT: Det var en del som hadde falt ut her av en eller annen grunn - men nå er det med.)
026

Dette bildet er fra i fjor sommer. Jeg ønsker meg sol!

Kommentarer:
Postet av: Drea

Aw, har du navnet klart? Herlig! :D Får du bestemme helt selv plutselig? Hihi, så gøy!Jeg sikler også på sydenturer, men det blir nok heller en tur til Køben på oss i år! :)

18.jun.2009 @ 11:40
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Ja! :D Det er mye man kan kjøpe med penger, hihi! Roy er en pc-skjerm rikere, og jeg står fritt til å bestemme navn selv. Smartsmart! Ah, Køben.. Vi var der en svipptur i fjor sommer. :) (De er ikke så fan av offentlig amming, forresten!)

18.jun.2009 @ 14:31
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9572712
Blogglisten