15.jun.2009

Nå er det virkelig på tide at jeg oppdaterer her. Jeg har rett og slett ikke orket, jeg er så trøtt etter at Vilja har lagt seg at jeg blir bare liggende rett ut på sofaen her. 

(Nå er det et kvarter siden jeg skrev det over her. Jøye meg.)

Anywho. Dagene har fløyet av gårde siden Viljas ettårsdag. Vi hadde fire feiringer, og enda har vi to igjen. Gøy med bursdag! Vilja har fått masse fint, bl.a. en trehjulssykkel, klær, en høyt elsket kattebamse og en ryggsekk. Penger håvet hun inn også, så nå har hun fått seg ny bilstol (hun veier 900 gram for lite til å ta den i bruk enda da, så hun kommer nok til å bruke babybilstolen til lillesøster må få den). :) Sist torsdag fikk Vilja vaksine igjen også. Et stikk i hvert lår. Hun ble lynende forbanna, og vi måtte skikkelig holde henne fast for å få satt den siste sprøyta. Stakkars, stakkars snuppa. Heldigvis gikk det fort over når vi fant legoen på gulvet. Det er aldri gøy når hun gråter og har vondt, men ekstra ille er det når vi faktisk må holde henne fast for at hun skal få vondt, liksom. Huff! 

Nå er det fotball for alle penga her i huset. Jeg hater fotball. Heldigvis har jeg potetgull og dip som jeg kan kose meg med! Og min elskede pc, såklart. ..legg gjerne igjen link til din blogg, så jeg har noe å lese på! 

p1020812Kommentarer:
Postet av: Drea

SÅ mange bursdagsfeiringer må jo være stas! :D ... HATER fotball?:O Det som er så gøy! Nam, kake. Jeg har så lyst på kake! Har sagt det i hele dag. "Æ har så lyst på blautkake!"

15.jun.2009 @ 21:37
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: beckymams

Du kan få inn på min blogg å kjik! ;)Apropos kake, laga oreokake igår for første gang. Den forsvant fort gitt :)

15.jun.2009 @ 23:51
URL: http://beckymams.blogg.no
Postet av: rodstilk

Drea: Kake er livet! ..prøv å lag marengskake (marengsbunn, krem og jordbær og kiwi/druer oppå) - den MÅ være best i verden!

16.jun.2009 @ 07:58
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: rodstilk

Beckymams: Skal ta en titt! :) Ååå, oreokake - DET er godt det!

16.jun.2009 @ 07:59
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9520353
Blogglisten