25.mai.2009

Jeg orker egentlig ikke å skrive noe, men fant ut at det var på tide. Jeg er så trøtt, så trøtt - skal finne senga straks jeg har skrevet ferdig her! :)

Roy kjørte til Sverige på torsdag formiddag, og kom hjem igjen fredag ettermiddag. Jeg og Vilja koste oss masse alene hjemme, og hun var superflink jente og sov helt til åtte på fredag. På lørdag nøyt vi det fine været, lekte oss på lekeplassen og gikk en tur på butikken (det er nærmest som en dagstur å regne når Vilja er med, hehe). På kvelden var jeg og Roy i 30-årsdag, og bror var her og passet hus og sovende baby. Jeg kjente ikke så mange på bursdagen, men det var koselig allikevel - selv om det ble kaldt utover kvelden. Vi satt ute, og 11 grader er ikke helt perfekt kjoletemperatur. I går var vi på Lade og lekte i fjæra, det er så koselig.

img0317

I dag har det ikke vært så fint vær, så jeg og Vilja har kost oss inne mens Roy har vært på jobb som eksamensvakt. Ettermiddagen ble tilbragt på IKEA, og nå har jeg altså grodd fast på sofaen. Slukt en skål med jordbær med vaniljesaus har jeg også, nam!! 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9135870
Blogglisten