21.mai.2009

Da var det vel overstått, og vel så det. Nå er jeg 21 år, og noen tusen rikere. I like! ..våknet til frokost på senga, og utpå formiddagen fikk jeg en kjempefin rosebukett av min kjære. Senere på dagen hadde vi foreldrene mine, bror og damen og Roys søster på kaffe og kake. Trivelig dag!

I går var vi på ultralyd igjen, for å sjekke opp om det var noe i det de så sist - men det var det heldigvis ikke. Lillesøster er perfekt! Tenk, nå er det bare fire måneder igjen til hun kommer!! <3

Huff, jeg er så trøtt, enda jeg har sovet 11 timer i natt! Sovnet på sofaen kvart over åtte.. Gravid dovendyr, hehe! Men jeg har vært flink i dag også da, vasket kjøkkenet og støvsugd (nesten) hele huset. Vilja dupper nå, så jeg føler jeg har en velfortjent pust i bakken.

Kommentarer:
Postet av: Drea

Jeg var konstant trøtt da jeg var gravid. Plagsomt! :b Men når jeg tenker over det har jeg nok alltid vært et dovendyr. :b

21.mai.2009 @ 15:14
URL: http://drea.blogg.no
Postet av:

Høres ut som dagen min! Har støvsugd nå og vasket over kjøkkenet - dermed fortjener jeg en laang pause med kaffekoppen i hånda og laptopen på siden av meg.

22.mai.2009 @ 10:34

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/9052419
Blogglisten