10.mai.2009

ÅÅÅ, hvorfor får jeg mail om ny kommentar, også ligger ikke kommentaren på bloggen?? Det har skjedd tre ganger nå. Hva er det som skjer da?

Det har vært en fin helg. I går morges tok jeg med meg Vilja til byen en tur og shoppet litt (50% på valgfri vare på H&M), og så var vi en tur på Ladestien (ved sjøen, for dere som ikke er kjent i Trondheim) og lekte i fjæra etterpå. :) Så var det klart for dupping på sofaen, og deretter en tur på lekeplassen. I fem-tiden kom mamma og hentet Vilja til overnatting, og jeg og Roy gjorde oss klare til feiring av hans tantes 60-årsdag. Vi fikk servert deilig mat og kaker, og var hjemme sånn cirka halv ett - da var jeg heeelt kaputski. De der frøyværingene kan å feire bursdag!

Jeg våknet opp med en voldsom shoppetrang i morges, så jeg bestilte et par plagg fra ginatricot.com, bl.a denne jumpsuiten;

jumpsuit

Jeg begynner å få bra kul på magen nå, og kan se for meg at jeg blir kjempesøt  med denne på. 

Jeg (eller, det var vel Vilja) vant 500 kr på flaxlodd i dag! Ikke verst! :D Huff nei, nå babler jeg. Det er bare fordi jeg er trøtt. Og selskapssjuk. Roy har tannpine og er ikke særlig snakkesalig. 
Kommentarer:
Postet av: Drea

Frøyværinger kan å feire. Punktum. :b Hehe. :)Jeg har holdt på å bestille meg noen plagg fra ginatricot selv i det siste, men jeg får så dårlig samvittighet så jeg har droppet det... Meeen. Jeg kommer nok til å gi etter. Eventually.

10.mai.2009 @ 21:00
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Hehe! ;pÆh, dårlig samvittighet? You're worth it! ;)

10.mai.2009 @ 21:50
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8886712
Blogglisten