04.mai.2009

Jeg er mamma-Linn, gravid-Linn, kjæreste- og samboer-Linn. Men mest av alt, er jeg bare Linn. Same old. Ingenting hindrer meg i å være med på shopping, på kino, på kafe, på jentekveld, på grilling, på vorspiel.. Det at jeg er mamma, betyr ikke at jeg er nødt til å sitte inne fra Vilja har lagt seg, og det betyr heller ikke at jeg ikke kan forlate huset om hun er våken (så lenge noen andre kan passe henne, selvfølgelig). Det at jeg er mamma, betyr ikke at jeg er noen andre enn det jeg var for to år siden. Jeg er den samme Linn som hun som var litt for full for to år siden, klar for DDE-konsert med resten av russen. Jeg er den samme Linn som hun som kunne sitte på kafe en hel kveld, og skravle om alt og ingenting. Jeg er den samme Linn som hun som lo og storkoste seg på vorspiel en lørdagskveld. 

Jeg har fått Vilja, som er den vakreste, herligste lille personen i hele verden. Hun fyller livet mitt med kjærlighet og en tilstedeværelse som jeg ikke trodde var mulig, men allikevel har jeg aldri følt meg så ensom. Mobilen som før ringte og mottok sms i tide og utide, kan nå ligge i en skuff en hel dag, uten et eneste ubesvart anrop.

Jeg er fortsatt bare Linn. 

n5715442561764166215


Kommentarer:
Postet av: Carina

Så fin du e. Skulla ønsk æ va 13 år og "beste"vennen din fortsatt. Heh .. :)

04.mai.2009 @ 21:00
Postet av: rodstilk

Det va tider. ;) ..huske fortsatt korr flau æ va når æ mått klæ av mæ t trusa når æ skull på røntgen, og det sto "Tom og Carina var her" på magen min, med pil ned. :p

04.mai.2009 @ 21:24
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Drea

Nydelig skrevet og vakkert bilde. Jeg skjønner forresten akkurat hvordan du har det, selv om jeg bare har vært mammaDrea i tre måneder. Jeg har jo vært gravidDrea i ni måneder før der, og til og med tre måneder før der også, så jeg føler meg også litt ensom i blant. Jeg føler liksom at venner ikke har så mye tid til meg lenger. At de glemmer meg litt lett. Jeg er jo også samme Drea. Jeg er jo... MEG.

04.mai.2009 @ 22:38
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Carina

haha. og skapet mitt som va helt nedtagga med visse store nasty skriverier som havna på søppeldynga etter at æ flytta fra trondheim. mamma og pappa følt dæm va nødt te å bli kvitt det da dæm skull ha visning på huset .. med store protester fra sør, må æ legg te! ;)

04.mai.2009 @ 22:56
Postet av: Stine

Du er kanskje samme Linn, men føler likevel du er en helt annen Linn enn den du var på ungdomsskolen. Både på godt og på vondt. Prinsesse-Linn, engle-Linn, leksikon-Linn, ordbok-Linn og en av mine beste venner-Linn.

04.mai.2009 @ 22:59
URL: http://stineverden.blogg.no
Postet av: rodstilk

Drea: Exactly. Det er litt trist..Stine: Ja, det kan nok hende - det er jo mye som har skjedd siden ungdomsskolen. :)

05.mai.2009 @ 07:49
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Chri

kjempefint skrevet.. trist å lese, men det er vel sånn det er. Folk vil ikke mase fordi de tror du har hendene fulle allerede og antagelig bare vil få dårlig samvittighet for å si nei.. ta deg en runde i telefonlista og sett i gang moroa selv :)

05.mai.2009 @ 13:00
URL: http://www.funlightnonstop.com
Postet av: rodstilk

Chri: Jeg tror nok ikke det er der det ligger..

05.mai.2009 @ 13:07
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Lena

Glad i dæ. ♥

10.mai.2009 @ 01:07
URL: http://heartfatality.livejournal.com
Postet av:

Jeg har forresten "funnet" det perfekte jentenavnet, og det passer perfekt med Vilja, men jeg tørr ikke si det i tilfelle jeg får ei jente til en gang. Hihi, hvor sært hadde det ikke vært om vi begge hadde to døttre med samme navn. Høhø! :b Åh, jeg vil ha ei jente til med en gang, så jeg kan "sikre" meg navnet! Hihihihi.

10.mai.2009 @ 19:35
Postet av: rodstilk

..du glemte å skrive navn, men jeg regner med det er deg, Drea? ;p Hihi, tror vi har bestemt oss for navn også nå, og det klinger veldig fint med Vilja! :D

10.mai.2009 @ 19:40
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Drea

Oj, det glemte jeg visst ja. Ny pc. Eller... Jeg har fått lånt Kajs gamle PC, for min slår seg av hele tiden. Men det var meg, ja. Hihi. :) Åh, jeg er så speeent, så spent! Gleder meg til å høre!

10.mai.2009 @ 21:04
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Cathrine & Mathea

Skjønner deg så godt Linni! Merker jo selv at jeg er mest sammen med de venninnene mine som har barn...eller iallefall de venninnene mine som nå har gått over til å være "et vennepar av oss".. Men for meg har det også mye å si at nesten samtlige av venninnene mine bor i oslo..københavn...sverige.. osv osv.. men skjønner akkurat hva du mener med å bli glemt..! Det betyr så mye å bli spurt selv om man ikke alltid har anledning til å komme! Og der føler jeg også at jeg til tider blir "glemt"... og det føles sårt når man for to år siden alltid var en av gjengen! Og kanskje i særlig grad du siden du er noen år yngre enn meg..fordi dine jevnaldrende venninner..iallefall de fleste er på et "annet sted i livet" enn deg akkurat nå... men likevell..innerst inne.. så er du jo akkurat den samme.. bare med litt flere og annerledes erfaringer!Veldig glad i deg snuppa! Og jeg synes det er SÅ koselig at vi ble kjent! Jeg & du & Martis har virkelig storkosa oss sammen i mammapermisjonene våre! Og barna våre har jo blitt verdens beste venner også.. det er gull! Vi må holde det sånn...iallefall prøve så godt vi kan..selv om vi alle 3 bor på helt forskjellige sider av Trondheim by... men avstand ingen hindring!Håper gamlefriendsa dine husker å spørre deg mer om å bli med dem selv om du er vakre gravidosLinni og mammaLinni og snacksysmacksyRoysterladyLinni!!!Masse nusser fra Cathrine (& Mathea & Tino)Så lenge det er et savn.....vil man kunne føle seg ensom....Men husk....at det du græv ned når det snør... det kjæm fram når det tør... SI FRA!

14.mai.2009 @ 23:37
Postet av: rodstilk

Cathrine: Ja, ikke sant.. Superglad for at jeg har blitt kjent med dere også, dere er KNALL! Og likeså er de søte små.

15.mai.2009 @ 07:47
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8775218
Blogglisten