27.apr.2009

Hvor jævla trangsynt er Nina Karin Monsen? Har akkurat sett debatten på NRK1 nå, og ble helt sliten i sjela av den dama. Hun mener at det er helt forkastelig at lesbiske reiser utenlands for å bli befruktet av donorsæd, for det er så fryktelig og fælt at de ikke får vokse opp med en mor og en far. Når heterofile får barn, elsker foreldrene hverandre, og alt er visstnok fryd og gammen - det er ikke sånn at mor ikke kjenner far, eller at de ikke er sammen. Nehei? Jeg vet av mange som har født uten å være sikker på hvem pappan til barnet er, mange som har fått barn med noen de slettes ikke er glad i, og mange som har vokst opp med foreldre som ikke har vært sammen. Er det ikke bedre å ha to mammaer som elsker hverandre, og som ønsker seg barn så sterkt at de bruker mangfoldige hundretusener på prøverøsrsbehandling i utlandet - enn å vokse opp å vite at man er et resultat av at mor var full og kåt på byen, og hadde seg med en hun ikke brydde seg om? Jo! Om hun skal nekte lesbiske og homofile å få barn, så må hun da faen meg nekte alle som ikke har en kjæreste de ikke elsker å få barn også da! 

Og forresten Nina Karin Monsen, så er det da slettes ikke slik at man må være biologisk i slekt for å være i familie! Jeg er da i familie med samboeren min sine foreldre, jeg er bare ikke i slekt med dem. 

Jeg ble litt sinna nå, men er egentlig alt for trett til å få de sinna tankene ut som ord. Jeg legger den død der.

Kommentarer:
Postet av: Drea

Vet du hva, jeg kunne ikke vært mer enig. Herregud, så trangsynt det er mulig å være. Det overrasker meg ikke lenger engang. Jeg har ikke ord. Jeg blir så forbanna!

27.apr.2009 @ 22:31
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Stine

Så sinnsykt enig, Linn. Jeg så debatten i går, og ble oppgitt over både Monsen, og han morfarbarn-fyren.Forresten, til andre innlegget - jeg likte Annéah :)

28.apr.2009 @ 09:19
Postet av: Drea

Apropos den boka; takk for at du er villig til å låne den bort, men jeg er sikker på at jeg hadde kommet til å glemt å levere den tilbake, så jeg får heller kjøpe ei selv! ;) Jeg er så glemsk, også får jeg kjempedårlig samvittighet etterpå. :b Hihi. Jeg er så glemsk!

29.apr.2009 @ 19:14
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Haha, ok. :p Jeg hadde ikke giddet og kjøpt den da, den er ikke verdt pengene. ;p

29.apr.2009 @ 21:02
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Chri

Det er helt utrolig hvor trangsynt man kan være. Snakk om å fyre opp under!

30.apr.2009 @ 09:24
URL: http://www.funlightnonstop.com
Postet av:

You go girl :D

30.apr.2009 @ 20:55
Postet av: Julie

Du har helt rett!Jeg ble bare sint av å se på den debatten. Skjønner ikke at det er mulig å bli så trangsynte!

30.apr.2009 @ 22:39
URL: http://www.lillefrknorge.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8661106
Blogglisten