04.apr.2009

Aiai, dagene går så fort, jeg glemmer jo helt av å oppdatere bloggen! Skamme seg!

Vi har begynt å vaske oss inn i den nye leiligheten (hun som bodde der sist ble kastet ut pga. manglende husleie, så hun stakk uten å vaske), og har hatt et par visninger i den vi bor i nå. Tror det kommer noen for å se i dag også, jeg er ikke helt sikker. Roy er i full gang med å male Viljas rom (gul strie på veggene er ikke akkurat vakkert), og det blir så fiiint! Vi har vært på IKEA og kjøpt masse søte ting - i love IKEA. 

I går fylte Vilja ti måneder, og jeg og Roy hadde vært kjærester i to år (jada, her går det unna ;). Vilja lå over til mormoren sin, og jeg og Roy koste oss med et deilig, og dyrt, biffmåltid på Big Horn! Halv ti fant vi senga, hehe. Her er det jammen hæla i taket når det er barnefri. Vilja våkner jo klokken seks om morgenen, så vi er jo helt skutt klokka ni. Pyttsann! Hun ligger og sover og sover og sover ute i vogna si nå, men jeg må vel vekke henne snart. 

Vet ikke om jeg blir å se her før over påske, vi reiser til Sverige på ferie på mandagsmorgenen, så da får jeg rope GOD PÅSKE nå! Adios! :)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8252162
Blogglisten