15.mar.2009

Endelig har jeg tid til å skrive! Nå har jeg sendt kjæresten på RBK-kamp med pappa, bror og "svigersøster", lagt Vilja, og rigget meg i sofakroken med pc, fjernkontroll og potetgull & dip. Deilig! 

Vilja var som nevnt på sin første overnatting på fredag. Jeg og Roy var på premieren til "Menn som hater kvinner" - som var en utrolig bra film - og koste oss med "Den 6. sjans" og pizza fra pizzabakeren etterpå (og sluknet halv elleve. Hurra for barnefri?!). Vilja koste seg på overnatting, men var lys våken klokken fire på morgenen, hehe. Men med litt mormorkos i panna, så sov hun videre til klokka sju. Og det skal man jo slettes ikke klage på! ..vi dro til svigers etter at vi hentet Vilja i går morges (ja, klokken ti, vi klarte ikke å vente lengre), og der ble vi visst helt til klokken halv seks i dag. Gadd ikke dra hjem i går, så vi la oss like godt der. Vilja hadde jo med overnattingsbag, så det var ikke noe problem. :)

I dag har vi vært på aketur, i kjempevær. Vilja elsker å være ute, hun krabber rundt på snøen og jabber i et sett. Hun er så herlig! :) Jeg la klart kameraet i gangen, men det klarte jeg selvfølgelig å glemme.  

Kommentarer:
Postet av: Drea

Det er så gøy å høre om Vilja syns jeg, og jeg syns det er ekstra gøy å se navnet hennes gang på gang! :D Hihi! :)

15.mar.2009 @ 19:55
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Hihi, smiler litt når jeg leser om mini-Vilja på din blogg jeg og. ;D

15.mar.2009 @ 20:52
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7889926
Blogglisten