11.mar.2009

First of all; VILJA HAR TATT SINE FØRSTE SKRITT I DAG!! ..åtte ganger har hun tuslet av gårde, 2-5 skritt om gangen. Hun er 9 mnd og 8 dager i dag, jammen har hun det travelt med å komme seg fram i verden. Jeg er STOLT!! :D

Ellers må jeg bare beklage at jeg falt ut herfra et par dager. Det har vært fullt opp, så jeg har liksom ikke hatt helt tid til å sette meg ned å skrive. Skal skjerpe meg!! :) 

I dag har jeg og Vilja vært hos pappa på middag, og i morgen får vi "besøk" av farmor. Vi skal tusle litt i byen, og så skal vi til pappa. Gleder meg masse, farmor er best i verden! ..hun blir til fredag (bor egentlig på Steinkjer, 12 mil herfra), så vi skal leke litt da også. 

Nå begynner (jævladrit-)Champions League, så jeg vurderer å finne senga. Paradise Hotel må selvfølgelig settes på opptak! Noe sladder må jeg få med meg jeg også! Vilj

Kommentarer:
Postet av: Drea

Min farmor bor også på Steinkjer! Hihi! :D Gratulerer så mye med at Vilja har tatt sine første skritt! :D Hun er tidlig ute må jeg si! Så gøy, så gøy! Jeg fikk det første ordentlige smilet i går jeg, og jeg ble superstolt! ^^

11.mar.2009 @ 22:13
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Jasså? Så gøy! :D ..hvor på Steinkjer da?Jajøss, denne jenta har det travelt. :D Så utrolig herlig med ordetlig smil, det er jo sååå deilig med litt "ekte" respons!

12.mar.2009 @ 07:59
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Drea

Før så bodde farmor og farfar i Einar Solstadsvei på "nordsia", men nå bor farmor i en leilighet litt mer ned i byen. Fremdeles på "nordsia" da. :) Enn din farmor? Hhii! ^^ Ja, det er utrolig godt å få kontakt på den måten altså! Jeg har rett og slett ikke ord. :)

12.mar.2009 @ 21:17
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Farmor og farfar bor på Sørlia, også har jeg mormor og morfar som har flyttet med alle andre gamlingene på Elvebredden! ;) ..de bodde på Egge før!

12.mar.2009 @ 21:53
URL: http://rodstilk.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7822073
Blogglisten