Oh happy days!

Endelig har jeg tid, og lyst, til å skrive. Dagen startet ikke helt bra, men etter en bytur så er jeg mer enn happy! Dere får vite hvorfor iløpet av helgen, tenker jeg! Uhuu, I've got a secret!

Jeg og Roy ligger i hver vår ende av sofaen nå, mens Vilja ligger ute og sover sammen med rådyrene. Fire små rådyrrumper vrikker seg rundt her ute, skjønner dere. De er så søte! Roy mener jeg er litt i overkant opptatt av de, men jeg synes faktisk det er ganske koselig å ha litt "ordentlig" natur rett utenfor stuevinduet - i hvert fall når vi bor så nærme sentrum som vi gjør. 

rdyr

Klokken 18 skal jeg på kafé med jentene jeg gikk i klasse med på videregående, og 19.30 skal jeg spise en ordentlig middag med permisjonsvenninnene mine, Cathrine og Marte. Gleder meg masse til begge deler! ..det er jo egentlig ikke til å stikke under en stol at jeg ikke er så mye utav huset her uten Vilja. Vel, egentlig er jeg ikke så mye inne i huset uten Vilja heller, hehe. Hun er veldig glad i å følge etter oss, både på kjøkkenet og på do. Snuppa mi! Legger ved et par bilder av min vakreste lille lanounge, tatt i går kveld. Se det rampete smilet på bildet øverst til venstre. Hun der, altså! :D

lanoungen


Kommentarer:
Postet av: Donata

Naw, hun var kjempe søt :)

07.mar.2009 @ 14:22
URL: http://www.donatagr.blogg.no
Postet av: Drea

Nydelige bilder! :) Syns ikke jeg så deg på City Syd, men så ei jente som ligna utrolig på Vilja. (Altså din Vilja. :b)

07.mar.2009 @ 18:09
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: rodstilk

Takk, båda två!..det ble ikke City Syd-tur på oss uansett, så det var nok Viljas look-a-like. ;D

07.mar.2009 @ 18:44
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
Postet av: Drea

Det var nok det! ^^

08.mar.2009 @ 21:24
URL: http://drea.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7728175
Blogglisten