Makka pakka akka bakka!

Da er vi vel hjemme fra byturen. :) Jeg har spist en superdeilig salat på Jordbærpikene, og et nydelig gulrotkakestykke + en kakao på Det Lune Rede. Det Lune Rede er en mammakafé i sentrum, kjempeflott å dra dit når småsnuppene er med. Der er det masse andre unger og leker, så de orker et par timer med kafébesøk, faktisk. ;)

Det er skikkelig drittføre i Trondheim nå. Det er speilglatt på fortauene, og ikke strødd noen plass. Livsfarlig å ut og gå, jo! Vi har en veldig bratt bakke opp til huset vi bor i, det ble en heftig tur ned den i formiddag, kan du si! Vi har levert bilen på verksted i dag, så det blir nok noen turer ned bakken de neste dagene også. Jeg gruer meg allerede!!!

Vilja står og koser seg foran TV'en nå. Hun ser Drømmehagen, det er sånn småttis-barneTV, minner litt om Teletubbies. Hun elsker det! Annen barneTV bryr hun seg ikke om, men om Drømmehagen går så fyker hun fram til TV'en med en gang. Det er jo selvfølgelig viktig å stå så nærme som overhodet mulig, for å få med seg alt. Hun er så SØØT! Slenger ved et bilde fra i går, av meg og loffa! :)

vilja2


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/7712775
Blogglisten